Hovenier Zwolle

Woont u in Zwolle en zoekt u een hovenier die een nieuwe tuin kan aanleggen, onderhoud kan plegen of een terrasoverkapping of zwemvijver kan realiseren? Hovenier Zwolle Ed Bijker is dé keus als u het beste wilt voor uw tuin. Van tuinontwerp tot onderhoud en van zwemvijver tot overkapping, hoveniersbedrijf Ed Bijker vervult al uw tuindromen.

Tuinontwerp Zwolle

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen? Of wilt u uw tuin uitbreiden met een mooi terras inclusief tuinoverkapping? Hovenier Zwolle Ed Bijker start altijd met het realiseren een ontwerp. Uiteraard bespreken we dit ontwerp uitgebreid met u. Tijdens ons gesprek komen er altijd leuke variaties boven of zelfs geheel nieuwe ideeën. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u het ontwerp voor uw tuin al helemaal zelf heeft getekend of heeft laten tekenen.

Als het ontwerp rond is maken wij een offerte op. Die offerte is altijd vrijblijvend. We specificeren de offerte per onderdeel van het ontwerp zodat u aan de hand van uw budget kunt bepalen wat wel en niet haalbaar is. Helpt u zelf mee bij de aanleg van de tuin? Zijn er bepaalde werkzaamheden die u zelf doet? Dat verwerken wij op een passende manier in de offerte.

Alles voor uw tuin

Ed Bijker, dé hovenier in omgeving Zwolle, legt niet alleen tuinen aan. Wij verrichten ook veel onderhoudswerk in de tuinen van onze klanten. Heeft u een mooie tuin, maar heeft u zelf geen tijd voor onderhoudswerkzaamheden of bent u hier fysiek gezien niet toe in staat? Besteed onderhoudswerk dan uit bij Ed Bijker. We maken goede afspraken over wat wij voor u doen en wat u zelf eventueel blijft doen.

Lees hier meer over tuinonderhoud

Kies voor Ed Bijker

Heeft u interesse in de diensten van Hovenier Zwolle Ed Bijker? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0529-482900. Wij helpen u graag bij de realisatie van al uw tuinwensen! wilt u meer weten over ons bedrijf? Lees dan hier meer over ons.