Tuinonderhoud in Zwolle

Een tuin ontwerpen en aanleggen is één ding, maar tuinonderhoud is een vak apart in Zwolle. Hoveniersbedrijf Ed Bijker is gespecialiseerd in tuinonderhoud in Zwolle. We onderhouden niet alleen door onszelf aangelegde tuinen, maar ook bestaande tuinen. Het plan dat we maken om dat uit te voeren, maken we samen met u. Met onze jarenlange ervaring en het vakmanschap dat we bezitten op het gebied van onderhoud van tuinen in Zwolle, realiseren én onderhouden wij de ideale tuin voor u!

Tuinonderhoud in Zwolle, van snoeien tot onderhoudsplannen

Hoveniersbedrijf Ed Bijker levert een totaalpakket als het gaat om onderhoud. We maken ons er niet vanaf met een aantal snoeibeurten. Ook voor een persoonlijk onderhoudspakket bent u bij ons Hoveniersbedrijf uit Zwolle aan het juiste adres. Denk aan onderhoud van uw tuin in de breedste zin van het woord, want we onderhouden zelfs (zwem)vijvers. Na een uitvoerig gesprek maken we een plan voor het tuinonderhoud, dat we vervolgens naar uw wensen aanpassen. Daarna gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het tuinonderhoud in Zwolle.

Hoveniersbedrijf Ed Bijker voor tuinonderhoud in Zwolle met een budget

Voor tuinonderhoud in Zwolle kunt u net als bij het ontwerpen en de aanleg van tuinen altijd rekenen op een duidelijk en vakkundig plan. Maar dat betekent niet dat tuinonderhoud meteen onbetaalbaar wordt. De uitvoering van ons onderhoud in Zwolle gaat altijd geheel naar uw wensen. Ed Bijkers onderhoud in Zwolle is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners en staat garant voor kwaliteit. Neem contact met ons op om uw eigen persoonlijke plan te maken voor tuinonderhoud in Zwolle.