Zwemvijver

Vandaag de dag zijn er heel veel mogelijkheden om uw tuin optimaal te benutten. Een waterpartij kan daarin een erg leuke aanvulling zijn. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een (klassiek) zwembad te laten plaatsen. Zo kunt u in alle rust op eigen erf baantjes trekken. Houdt u meer van vijvers met natuurlijke begroeiing? Dan is het plaatsen van een zwemvijver ook een goede mogelijkheid.

Houdt u van zwemmen en van vijvers? Dan is een zwemvijver een goede optie voor u! Nederland heeft nu eenmaal niet echt stabiele zomers dus als u een zwembad laat aanleggen is het maar de vraag hoe vaak u hier in kunt zwemmen. Een zwemvijver is daarbij de ideale oplossing! Op mooie zomerdagen kunt u er heerlijk in zwemmen en de rest van het jaar kunt u genieten van een prachtige natuurlijke waterpartij in uw tuin.

Kristalhelder water in de zwemvijver

Als u besluit een zwemvijver aan te leggen in uw tuin hoeft u niet bang te zijn dat u door vies groen water moet zwemmen. De zwemvijvers die Ed Bijker Hoveniersbedrijf aanlegt zijn voorzien van een biologisch filter (lavasteen). Die zorgt ervoor dat het water in de zwemvijver altijd schoon en kristalhelder blijft. U kunt er zelfs voor kiezen om de vijver te verwarmen.

Goedkoper dan een zwembad

Een zwemvijver heeft het allemaal. Een prachtige natuurlijke waterpartij in de tuin, maar ook ruimte om te zwemmen. Met een mooie vlonder of een stijlvol terras kunt u heerlijk genieten aan de waterkant. Daarnaast vergt een zwemvijver voor minder onderhoud en het aanleggen van de vijver is ook goedkoper dan een zwembad in de tuin.

Hoveniersbedrijf Ed Bijker is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van zwemvijvers. Graag komen we vrijblijvend bij u op bezoek. Samen met u bepalen we dan wat de beste optie voor uw tuin is. Denkt u vooral niet dat u een heel grote tuin nodig hebt voor het plaatsen van een zwemvijver. Omdat we de vijvers op maat maken is er heel veel mogelijk! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!