Zwemvijver aanleggen

Heeft u een grote tuin, maar weet u niet hoe u de ruimte optimaal en op een natuurlijke manier benut? Of houd u van zwemmen in een natuurlijke omgeving, maar bent u geen fan van recreatieplassen? Een zwemvijver aanleggen is dan de ideale oplossing. Hoverniersbedrijf Ed Bijker is gespecialiseerd in zwemvijvers aanleggen. Zo kunt u zwemmen in een prachtige vijver in uw eigen tuin! Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van hoveniers en Groenvoorzieners. Dus kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit.

Een zwemvijver aanleggen is goedkoper en schoner dan een zwembad

Een zwemvijver is de uitkomst als u van rust, de natuur en zwemmen houdt. Maar hoe houdt u de zwemvijver na het aanleggen schoon en helder? Ook daarin ondersteunen we u. Via een biologisch filter van lavasteen houden wij het water in uw vijver helder. Zo vergt een zwemvijver aanleggen minder onderhoud dan een zwembad in uw tuin én het is ook nog eens goedkoper! Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om de zwemvijver te verwarmen. Hoveniersbedrijf Ed Bijker is gespecialiseerd in het ontwerpen én aanleggen van zwemvijvers.

Behalve zwemvijvers ook gespecialiseerd in aanleggen van andere vijvers

Ook voor het aanleggen van andere vijvers kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan natuurvijvers met natuurlijke moerassen en oevers. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, ook folievijvers aanleggen. Deze zijn helemaal gemaakt van folie en zijn te vormen in elke gewenste vorm. We bieden dus allerlei alternatieven voor de invulling van uw tuin. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat Hoveniersbedrijf Ed Bijker snel de zwemvijver aanleggen in uw tuin!