Terrasoverkapping

Houdt u ervan om te kunnen genieten in uw tuin en vindt u ook dat er te weinig dagen met lekker weer in Nederland zijn? Wist u dat u het buitenseizoen enorm kunt verlengen als u een terrasoverkapping in de tuin zet?

Met een terrasoverkapping kunt u ook in uw tuin zitten zonder dat het heel zonnig is en boven de twintig graden is. Een terrasoverkapping beschermt u tegen regen en daarnaast blijft warmte onder een overkapping op uw terras ook veel langer hangen dan wanneer u gewoon in de open buitenlucht zit. Zo kunt u met een terrasoverkapping nog heerlijk genieten van lange avonden in de tuin waar u normaal al naar binnen zou moeten vanwege de optrekkende kou.

Een terrasoverkapping op maat

Hoveniersbedrijf Ed Bijker maakt elke overkapping voor het terras op maat. Elke tuin is immers anders. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin hebt, in elke tuin is een overkapping tuin te realiseren. Graag komen we vrijblijvend bij u langs om met u de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zelf kunt u ook alvast wat ideeën opdoen. Bekijk hieronder eens wat foto’s van eerder gerealiseerd werk of bezoek de website landelijkebouwstijl.nl. Dit is een trouwe partner waar we graag mee samenwerken.

Bij de bouw van een tuinoverkapping maken we altijd gebruik van Larix en Douglashout. Dit zijn zeer duurzame houtsoorten die lang mooi blijven. Dat is natuurlijk erg belangrijk, want u wilt lang genieten van de terrasoverkapping in uw tuin. Deze houtsoorten kunnen wel tegen een stootje en zijn daarom perfect voor gebruik in uw tuin.

Maatwerk door Ed Bijker

Bent u enthousiast geworden over de overkappingen van Hoveniersbedrijf Ed Bijker? Dan gaan we graag met u in gesprek om plannen te maken voor de realisatie van uw eigen terrasoverkapping. Hebt u zelf al concrete ideeën voor de realisatie van uw terrasoverkapping? Dan helpen we u graag bij de verdere ontwikkeling hiervan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een terrasoverkapping? We gaan graag met u om de tafel om de verschillende opties te bespreken en om plannen te maken. Neem contact met ons op.