Houtbouw

Houtbouw tuinoverkapping of terrasoverkapping

Houtbouw kan een prachtige toevoeging zijn aan uw tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie tuinoverkapping of terrasoverkapping laten bouwen. Niet alleen staat een mooie houtbouw overkapping sfeervol in uw tuin, ook kunt u het buitenseizoen een stuk langer maken met een houtbouw overkapping.

Met een tuinoverkapping verlengt u als het ware het tuinseizoen. Niet alleen blijft u droog tijdens een zomerse bui, ook blijft de warmte van de dag veel langer hangen onder een houtbouw overkapping. Zo kunt u in de avonden veel langer in de tuin blijven zitten. Wilt u alvast wat ideeën opdoen voor uw houtbouw overkapping? Bekijk dan de website landelijkebouwstijl.nl. Dit is een vaste partner waar we graag mee samenwerken.

Houtbouw op maat

Ed Bijker Hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in houtbouw voor tuinen. Wij bouwen prachtige houtbouw tuinoverkappingen op maat. Daar hoeft u echt geen grote tuin voor te hebben, want voor elke tuin is een passende overkapping te realiseren. Bij de ontwikkeling van een houtbouw overkapping zijn we altijd nauw betrokken met onze klanten. Het ontwerp wordt in samenwerking met u gerealiseerd en ook bent u betrokken bij de daadwerkelijke bouw van het ontwerp.

Bij de bouw van een houtbouw tuinoverkapping maken we altijd gebruik van Larix en Douglashout. We maken hier gebruik van omdat de houtsoorten zeer duurzaam zijn die lang mooi blijven. Deze kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk want u wilt lang genieten van de terrasoverkapping in uw tuin.

Hebt u vragen over de mogelijkheden van houtbouw op maat voor in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag vertellen we u vrijblijvend meer over de mogelijkheden van een terrasoverkapping of tuinoverkapping.

Bekijk hieronder alvast wat door ons gerealiseerde houtbouw projecten: