Tuinoverkapping

Bent u een echt buitenmens en wilt u niet alleen in de zomer bij temperaturen boven de twintig graden genieten van uw tuin? Dan hebben wij een goed idee voor u. Wist u dat u het buitenseizoen flink kunt verlengen met een tuinoverkapping?

Als u een tuinoverkapping in uw tuin hebt kunt u niet alleen bij zonnig, maar ook bij minder weer genieten van de buitenlucht. Een tuinoverkapping beschermt u niet alleen tegen regen, ook blijft de warmte veel langer hangen onder een overkapping. Waar u zonder overkapping in de avond al vroeg naar binnen moet vanwege de opkomende kou, kunt u onder uw overkapping veel langer blijven zitten.

Een tuinoverkapping voor elke tuin

Of u nu een grote of kleine tuin hebt, in elke tuin kan een tuinoverkapping gerealiseerd worden. Graag komen wij vrijblijvend bij u op bezoek zodat we u advies kunnen geven over de verschillende mogelijkheden omtrent tuinoverkappingen. Wilt u alvast wat ideeën op doen? Bekijk dan eens onderstaande foto’s. Ook kunt u een online bezoek brengen aan landelijkebouwstijl.nl. Dit is een vaste partner waar we graag mee samenwerken.

Wij van Hoveniersbedrijf Ed Bijker maken alle tuinoverkappingen van Larix en Douglashout. Dit zijn zeer duurzame houtsoorten die lang mooi blijven. Dit is erg belangrijk. Uw tuinoverkapping staat immers buiten en moet tegen weer en wind beschermd zijn. Dankzij het gebruik van kwalitatieve materialen houdt u extra lang plezier van uw tuinoverkapping.

Ed Bijker levert maatwerk

Omdat geen enkele tuin hetzelfde is leveren wij altijd maatwerk voor een overkapping tuin. Samen met u maken we een mooi ontwerp voor uw terrasoverkapping. Ook als u zelf al uitwerkte ideeën hebt voor de overkapping in uw tuin helpen we graag bij de realisatie hiervan. Wilt u direct uw tuin een nieuwe look geven? Ook dat is uiteraard mogelijk. Graag gaan we vrijblijvend met u om tafel om de plannen te maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tuinoverkapping? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.