Tuinhuis

Bent u een echt buitenmens en wilt u als het qua weer maar even kan al lekker in de tuin zitten? Met een tuinhuis haalt u binnen een beetje naar buiten. Ook als het niet van dat mooie weer is kunt u dan heerlijk genieten in de tuin. Hoveniersbedrijf Ed Bijker heeft ontzettend veel ervaring met de bouw van tuinhuizen. Of u nu op zoek bent naar een tuinhuis waarin u uw terrasset kan plaatsen of een tuinhuisje dat u meer gaat gebruiken als opbergruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Tuinhuis op maat

tuinhuisVoor de bouw van een tuinhuis op maat komen we eerst altijd bij u thuis langs. Graag bekijken we de ruimtes in uw tuin en horen we van u welke wensen u heeft voor uw tuinhuisje. Hoe groot of klein uw tuin ook is, een tuinhuisje of prieel op maat past altijd. Veel mensen bouwen een tuinhuis tegenwoordig inclusief overkapping. Zo heeft u ruimte om bijvoorbeeld uw tuingereedschap of fietsen op te ruimen en onder de overkapping kunt u heerlijk buiten zitten.

Wist u dat onder een overkapping de warmte van een zomerse dag heel lang blijft hangen? Zo kunt u in de avonden nog langer genieten van uw tuin. Op deze pagina kunt u heel veel foto’s zien van tuinhuizen die we al gebouwd hebben. Ook op onze Pinterestpagina vindt u veel inspiratie. Op deze manier kunt u vast ideeën opdoen voor het tuinhuis van uw dromen!

Douglas hout

Tuinhuizen staan buiten en daarom moeten ze goed bestand zijn tegen weer en wind. Bij de bouw van een tuinhuisje maken we daarom altijd gebruik van kwalitatief Douglas of Larix hout. Dit zijn houtsoorten die tegen een flinke stoot kunnen en die ook nog eens erg lang mooi blijven. Zo kunt u jarenlang genieten van uw eigen tuinhuis. Naar wens kunnen we uw tuinhuis helemaal maken zoals u dat wilt: bijvoorbeeld inclusief verlichting, een apart vloertje of misschien zelfs een buitenkeuken?

Interesse?

Wilt u meer weten over de tuinhuizen van Hoveniersbedrijf Ed Bijker? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook komen we graag vrijblijvend bij u langs zodat we direct kunnen kijken hoe uw tuin eruit ziet.

Bel 0529-48 29 00 of mail naar informatie@edbijkertuinen.nl