Tuinhuis of prieel

Tegenwoordig zijn er enorm veel mogelijkheden om uw tuin optimaal in te richten. Een tuinhuis of prieel is in bijna alle tuinen een prachtige en veelzijdige aanvulling. Met een prieel of veranda geniet u nog meer van uw tuin dan vanuit huis mogelijk is. Een een tuinhuisje of prieeltje geven natuurlijk een veel mooier zicht op uw tuin dan wanneer u vanuit uw huiskamer naar buiten kijkt. Hoveniersbedrijf Ed Bijker is specialist in het plaatsen van deze bijzondere overkappingen die perfect bij uw tuin passen.

Een tuinhuis of prieel die perfect in uw tuin past

Droomt u van een mooi tuinhuis of prieel? Hoveniersbedrijf Ed Bijker plaatst priëlen, tuinhuizen en veranda’s in de maat die perfect in uw tuin past. De grootte varieert meestal tussen de 4 en 6 meter in doorsnee, maar we kunnen ze ook in andere soorten en maten leveren. Hoveniersbedrijf Ed Bijker zorgt er in alle gevallen voor dat uw exclusieve schuur, of welk soort bijgebouw dan ook, altijd past bij uw eigen wensen. Zo bouwen wij uw tuinhuis of prieel zoals u ze in de meest trendy bladen en televisieprogramma’s ziet.

Hoveniersbedrijf Ed Bijker bouwt het tuinhuis of prieel van uw dromen

Een tuinhuis of prieel is een verrijkende toevoeging voor iedere tuin. Hoveniersbedrijf Ed Bijker maakt ze van Larix- of Douglas-hout om ze zo duurzaam mogelijk te houden. Deze zeer duurzame houtsoorten zorgen er namelijk voor dat de bouwwerken mooi blijven. Ed Bijker levert een totaalplaatje als het gaat om het ontwerp én de invulling van uw tuin, met een exclusieve prieel of veranda als eyecatcher. Meer inspiratie opdoen? Kijk voor voorbeelden voor uw eigen tuinhuis of prieel op onze website en neem contact met ons op voor professioneel advies!