Tuinhuis met overkapping

Er zijn tal van mogelijkheden om de ruimte in uw tuin optimaal te benutten. Denk bijvoorbeeld aan een mooi tuinhuis met overkapping. Een ideale opvulling voor de tuin waarmee u nog meer van de tuin kunt genieten. Vanuit een tuinhuis met overkapping heeft u immers een heel ander zicht op de tuin, dan wanneer u vanuit de woonkamer op de tuin kijkt. Hoveniersbedrijf Ed Bijker is gespecialiseerd in het plaatsen van een tuinhuis met overkapping in uw tuin.

tuinhuis met overkappingNiet alleen zorgt een tuinhuisje met overkapping voor een heel andere uitstraling van uw tuin. Ook kunt u het buitenseizoen flink verlengen met zo’n overkapping in de tuin. Met een overkapping verlengt u namelijk het buitenseizoen. U kunt niet alleen nog met hoge temperaturen en zonnig weer in uw tuin zitten, ook als het bijvoorbeeld een beetje regent of koeler is kunt u genieten van de buitenlucht. De warmte blijft lang hangen onder een tuinhuis met overkapping en ook zit u natuurlijk heerlijk droog. Voor liefhebbers van buiten is een tuinhuis met overkapping een echte must!

Een tuinhuis met overkapping voor elke tuin

Altijd al een mooi tuinhuisje met overkapping in uw tuin willen hebben? Hoveniersbedrijf Ed Bijker plaatst priëlen, veranda’s en overkappingen in de maat die precies bij uw tuin past. De grootte varieert vaak tussen de vier en zes meter in doorsnee, maar onze veranda’s en priëlen kunnen ook in andere soorten en maten worden geleverd. We zorgen er altijd voor dat de exclusieve schuur, of welk soort bijgebouw in uw tuin dan ook, altijd past bij uw tuin. Zo plaatst Hoveniersbedrijf Ed Bijker altijd een tuinhuis met overkapping zoals u ze in de meest trendy televisieprogramma’s en tijdschriften ziet.

Tuinhuis met overkapping: een verrijking voor uw tuin

Een tuinhuis met overkapping geeft iedere tuin iets extra’s. Wij maken ze van Larix- of Douglas-hout. Deze zeer duurzame houtsoorten zorgen ervoor dat de prieel of veranda mooi is en blijft. Maar Hoveniersbedrijf Ed Bijker is ook uw partner als het gaat om tuinaanleg en -onderhoud. Zo leveren we een totaalplaatje voor uw tuin met een exclusieve prieel of veranda als klap op de vuurpijl. Kijk voor voorbeelden en inspiratie voor uw eigen tuinhuis met overkapping op onze website of maak een afspraak voor uitvoerig professioneel advies.