Tuinaanleg

Tuinaanleg kent verschillende stappen. Deze stappen doorlopen wij voor elke tuin, om het resultaat zo perfect mogelijk te laten zijn.

Grondwerk

Tuinaanleg begint met het grondwerk. Dit is de basis van elke tuin en die basis moet pico bello zijn! Wij hebben hiervoor de nodige machines in huis, zoals midigravers en shovels. Voor een goede tuinaanleg is het grondwerk belangrijk. Een tuin moet goed worden doorgespit, zodat het bodemleven zich er fijn voelt. Dat kan alleen als de waterhuishouding op orde is. Goed grondwerk zorgt er onder andere voor dat er geen natte plekken in de tuin blijven staan, zodat de planten optimaal kunnen groeien in grond die mooi los is.

Aanleg (Sier)bestrating

Wij hebben niet alleen groene vingers, maar ook ‘grijze’. Bestraten behoort binnen tuinaanleg namelijk ook tot onze werkzaamheden. Natuursteen of betonsteen, wij werken alle bestrating tot in de puntjes af en beschikken over alle benodigde machines.
Als het nou gaat om authentiek straatwerk of het leggen van grote natuursteen tegels, wij hebben alle expertise in huis om dit zeer vakkundig uit te voeren. Gaat het om grotere oppervlaktes, dan is machinaal bestraten bij ons ook een optie.

Tuinbeplanting

Bij de aanleg van een mooie tuin hoort natuurlijk beplanting. Kiest u voor een strakke beukenhaag, een exclusieve taxus of heeft een mooie bloeiende border uw voorkeur. Samen met u stellen we een goed beplantingsplan op waarin rekening wordt gehouden met de juiste standplaats en eigenschappen van de planten.

Verzorgt u zelf uw tuinaanleg? Ook dan is het alleen leveren van tuinbeplanting een mogelijkheid. Op de door ons geleverde tuinbeplanting geven wij een groeiseizoen garantie.

Beregeningssystemen bij uw tuinaanleg

Om een tuin ook in droge periodes vochtig te houden kunnen wij voor u een beregeningsplan maken en aanleggen. Dit kan zowel eenvoudig als computergestuurd mocht u hierover meer willen weten neem dan contact met ons op

Complete tuinaanleg

Naast (sier)bestrating en tuinbeplating, kunt u bij ons ook terecht voor vijveraanleg en houtbouw. Kijk onder het kopje Zwemvijvers en Tuinoverkapping voor meer informatie hierover.

Kortom, wij verzorgen uw complete tuinaanleg!