Tuin ontwerp

Voor elke tuin vinden wij een passend tuin ontwerp. Of uw tuin nu groot of klein is, nieuw of bestaand, voor ons is elk ontwerp een uitdaging. Voordat we met het tuin ontwerp beginnen, zijn er een aantal stappen die we doorlopen. We komen altijd eerst op afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. We maken samen met u een inventarisatie van de door u gewenste stijl, specifieke tuinwensen, uw budget, de ligging van de tuin en de mogelijkheden. Weet u bijvoorbeeld al welke bestrating u wilt? En heeft u al nagedacht over een tuinoverkapping of een vijver? Een grote tuin? Ook een zwemvijver is bij ons mogelijk.

Op zoek naar een goede hovenier in Ommen, Zwolle of een andere plaatst in de regio? Wij staan voor u klaar. Zodra wij van u de opdracht krijgen voor het maken van een ontwerp, wordt door ons eerst een schets gemaakt. We kiezen materialen en kleurstellingen en u krijgt een globaal overzicht van de beplanting die we eventueel in uw tuin gaan gebruiken. Als u tevreden bent over dit schetsontwerp, gaan we het verfijnen en uitwerken tot een definitief (3D) tuin ontwerp. Ook met een ontwerp dat door een derde voor u is gemaakt kunnen wij prima uit de voeten.

Vrijblijvende offerte tuin ontwerp

Als u tevreden bent over het ontwerp voor uw tuin, maken we een vrijblijvende offerte voor de aanleg van uw tuin en/of de levering van materialen. Ook spreken we met u af wanneer we aan de slag gaan en hoe lang de werkzaamheden gaan duren. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u al snel genieten van uw nieuwe tuin!

Als alles rond is kan de aanleg van uw tuin beginnen! Wilt u alvast een beetje inspiratie opdoen? Kijk dan eens op onze Pinterestpagina.