Tuin ontwerp

Of uw tuin nu groot of klein is, nieuw of bestaand, voor ons is elk tuin ontwerp een uitdaging. Voordat we kunnen beginnen met het tuin ontwerp maken we een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. We maken een inventarisatie van de door u gewenste stijl, uw specifieke tuinwensen, uw budget, de ligging van de tuin en de daarbij behorende mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over bestrating, een tuinoverkapping of een vijver?

Zodra wij van u de opdracht krijgen voor het maken van een ontwerp, wordt door ons eerst een schets gemaakt. We kiezen materialen en kleurstellingen en u krijgt een globaal overzicht van de beplanting die we in uw tuin zouden kunnen gaan gebruiken. Als u tevreden bent over dit schetsontwerp, gaan we het verfijnen en uitwerken tot een definitief (3D) tuinontwerp. Ook met een tuinontwerp dat door een derde voor u is gemaakt kunnen wij prima uit de voeten.

Vrijblijvende offerte

Als het ontwerp voor uw tuin goed lijkt, maken wij vervolgens vrijblijvend een offerte voor de aanleg van uw tuin en/of de levering van materialen. Ook spreken we met u af wanneer we aan de slag gaan en hoe lang de werkzaamheden gaan duren. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u al snel genieten van uw nieuwe tuin!

De aanleg van uw tuin kan beginnen!