Tuin onderhoud

Tuin onderhoud is een van de meest vergeten aspecten van een tuin. Elke tuin heeft onderhoud nodig, of het nu gaat om een ‘groene’ tuin of een tuin die minder onderhoud nodig heeft. Er is altijd onderhoud nodig, zodat uw tuin er in elk seizoen aantrekkelijk uit ziet en de beplanting optimaal tot zijn recht komt. Heeft u zelf geen tijd? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Niet iedere tuineigenaar heeft de tijd, de materialen en de expertise in huis, om het onderhoud tijdig en goed te kunnen doen.

Toch vinden wij dat iedereen een fraaie tuin verdient! Wij vinden het erg belangrijk dat elk tuin ontwerp goed tot zijn recht komt en mooi blijft. Daarom bieden wij verschillende onderhoudspakketten aan.

Wij verzorgen uw tuin onderhoud

U kunt het hele jaar zorgeloos van uw tuin genieten als u ons inschakelt voor het tuin onderhoud. Denk aan het verticuteren van een siergazon in het voorjaar, het bemesten van uw tuin, of aan het snoeien van fruitbomen in het winterseizoen. Ook voor ander snoei- en bijknipwerk dat bepaalde planten jaarlijks nodig hebben, zijn wij in te schakelen. Van snoeien komt bloeien! En u houdt lang plezier van uw tuin!

Heeft u geen zin om elke keer te maaien? Of komt u er gewoon niet aan toe? Wij kunnen ook het gras van uw gazon of terrein bijhouden. Dat doen wij elke vrijdag, zodat uw tuin er in het weekend weer prachtig en keurig uitziet.

Wij verzorgen het onderhoud voor zowel bedrijven als particulieren. Het is mogelijk hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten. Jaarlijks terugkerende zaken als snoeien worden dan automatisch op het juiste moment gedaan, zonder dat u er omkijken naar heeft. Makkelijk toch?

Zoals u leest moet u voor onderhoud ook bij Hoveniersbedrijf Ed Bijker zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!