Tuin onderhoud

Tuin onderhoud is een van de meest vergeten aspecten van een tuin. Elke tuin heeft onderhoud nodig, zodat de tuin er in elk seizoen aantrekkelijk uit ziet en de beplanting optimaal tot zijn recht komt. Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedere tuineigenaar de tijd, de materialen en de expertise in huis heeft om dat onderhoud tijdig en goed te kunnen doen. Toch vinden wij dat iedereen een fraaie tuin verdient! Daarom bieden wij verschillende onderhoudspakketten aan.

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt jaarrond zorgeloos van uw tuin genieten als u ons inschakelt voor het tuin onderhoud. Denk aan het verticuteren van een siergazon in het voorjaar, het bemesten van uw tuin, of aan het snoeien van fruitbomen in het winterseizoen. Ook voor ander snoei- en bijknipwerk dat bepaalde planten jaarlijks nodig hebben, zijn wij in te schakelen. Van snoeien komt bloeien!

Ook kunnen wij voor u het gras van uw gazon of terrein bijhouden. Dat gebeurt elke vrijdag, zodat uw tuin er in het weekend weer prachtig en keurig uitziet.

Wij verzorgen het onderhoud voor zowel bedrijven als particulieren. Het is mogelijk hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten. Jaarlijks terugkerende zaken als snoeien worden dan automatisch op het juiste moment gedaan, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Zoals u ziet moet u voor onderhoud ook bij Hoveniersbedrijf Ed Bijker zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!