Tuinen

Hoveniersbedrijf Ed Bijker adviseert u graag over het ontwerpen van een nieuwe tuin, maar ook over het veranderen van bestaande tuinen of onderhoudsplannen. Natuurlijk worden deze plannen helemaal aangepast op uw wensen. Wij vinden het leuk als u zelf met een idee komt. Zo’n idee zetten wij met veel plezier om in een praktisch uitvoerbaar plan.

Wij lichten tuinontwerpen toe

Wij zijn gewend onze ontwerpen en/of plannen persoonlijk toe te komen lichten. Al pratend ontstaan soms leuke variaties, of zelfs geheel nieuwe ideeën, die we graag meenemen. Het ontwerpen van een tuin zien wij als een proces tussen u als klant en ons als deskundige praktijkmensen. U weet na zo’n gesprek goed hoe uw tuin eruit gaat zien en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast praten we niet alleen maar over planten, ook elementen als een tuinoverkapping of een zwemvijver worden meegenomen in de plannen.

Daarna kunnen wij een vrijblijvende offerte maken, die – als extra service voor u – geheel is gespecificeerd per onderdeel van de tuin. Bij ons dus geen verborgen kostenposten of andere verrassingen! Mocht u zelf werkzaamheden willen verrichten in de tuin, dan kunnen wij dat op een passende manier verwerken in de offerte.

Binnen budget

Het werken met een budget is voor ons geen enkel probleem, wij zullen dan ook binnen de grenzen van uw budget werken, en daar een creatief plan voor ontwikkelen.

Zijn we het samen eens over hoe het worden moet, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Bij het aanleggen van tuinen komt veel kijken. Alle materialen en verdere benodigdheden hebben wij in huis, zodat uw wensen vlot werkelijkheid zijn.

Als hoveniersbedrijf zijn wij niet alleen werkzaam in Ommen. We verzorgen bijvoorbeeld ook tuinaanleg in Zwolle. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend praten en schetsen, zonder dat u ergens toe verplicht bent!

Inspiratie opdoen? Bekijk eens onze Facebook– en Instagrampagina.