Tuin overkapping

Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten van uw terras in de tuin. Helaas heeft Nederland geen stabiel zomerweer. Heeft u op uw terras bijvoorbeeld vaak last van wind? Of wilt u tijdens een kleine zomerbui eigenlijk wel graag blijven zitten op uw terras? Met een tuin overkapping is dat allemaal mogelijk! Niet alleen beschut een overkapping u tegen de wind en regen, ook warmte blijft langer hangen onder de tuin overkapping. Zo kunt u buiten veel langer genieten!

Tuin overkapping op maat

Ed Bijker Tuinen heeft de afgelopen jaren prachtige terrasoverkappingen gemaakt. Zo bouwden we losstaande overkappingen, maar ook tuinoverkappingen inclusief een schuur. Zo creëert u direct extra bergruimte in de tuin! Belangrijk om te weten is dat wij alle terrasoverkappingen op maat maken. Of u nu een kleine of grote tuin heeft, wij maken de overkapping altijd perfect geschikt voor uw tuin.

Bij de bouw van een overkapping maken we altijd gebruik van Larix en Douglas hout. Deze twee houtsoorten zijn zeer duurzaam en blijven daardoor heel lang mooi. U wilt immers jaren genieten van uw eigen overkapping in de tuin.

Bescherm uw tuinmeubelen

Onder uw terrasoverkapping staan uw vaak dure terrasmeubelen altijd droog. Hierdoor kunt u ze altijd buiten laten staan. Ze zijn goed beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Als het dan mooi weer wordt kunt u direct gaan genieten van uw tuin. U hoeft niet eerst de tuinmeubelen uit de schuur te halen.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een tuin overkapping? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag de verschillende overkappingen zien. Hieronder ziet u alvast een aantal houtbouw projecten die we voor onze klanten gerealiseerd hebben. Ziet u een ontwerp dat u bevalt? Of heeft u hele andere ideeën? Wij horen het graag!

Neem nu contact met ons op!