Strakke vijver aanleggen

Wilt u een strakke vijver aanleggen? Of wilt u een strakke vijver liever laten aanleggen? Hoveniersbedrijf Ed Bijker is gespecialiseerd in de aanleg van strakke vijvers. We leggen ook vaak hele strakke vijvers aan waar in gezwommen kan worden. Een prachtige natuurlijke zwemvijver!

Optisch groter

Een strakke vijver zorgt voor een prachtige spiegelgladde waterpartij. Door het spiegelende water lijkt uw tuin direct optisch groter. Om het water zo schoon en glad mogelijk te houden, voorzien we de vijver van een biologisch filter (lavasteen). Dit filter zorgt ervoor dat het water in de zwemvijver altijd schoon en kristalhelder blijft. Hiermee behoudt u dus ook het strakke spiegeleffect.

strakke vijver aanleggenHeeft u al een vijver in uw tuin die u wilt veranderen? Of heeft u nog helemaal geen waterpartij in uw tuin? Dat maakt allemaal niets uit. Als u een vijver wilt laten aanleggen komen we graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook bekijken we dan uw tuin zodat we alvast kunnen bekijken hoe de condities zijn voor uw toekomstige strakke vijver.

 

Ontwerp op maat

Nadat we uw wensen hebben besproken (denk aan maten van de vijver, een eventuele vlonder, moet het een zwemvijver of een gewone vijver worden), gaan we aan de slag om een ontwerp op maat te maken. Dit ontwerp krijgt u dan uiteraard weer te zien ter goedkeuring. Als alles akkoord is gaan we aan de slag om de vijver aan te leggen.

Strakke vijver aanleggen in uw tuin?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een strakke vijver in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer. Bekijk hier alvast foto’s van eerder door ons aangelegde strakke vijvers. Overweeg daarnaast serieus de mogelijkheid om er een zwemvijver van te maken, want hoe heerlijk is het om een duik te kunnen nemen in uw eigen tuin!