Prieel

Een prieel is een prachtige toevoeging aan uw tuin. Vaak is het een vrijstaande overkapping met open wanden, maar er kunnen natuurlijk ook een aantal wanden dichtgemaakt worden zodat u iets meer beschut zit. Hoveniersbedrijf Ed Bijker heeft al jarenlang ervaring met de bouw van prachtige priëlen. Wij bieden geen standaard prieel aan, maar bouwen een houten prieel altijd op maat. Zo past zo’n prachtige houten overkapping altijd perfect in uw tuin.

Prieel op maat

prieelHeeft u een kleine tuin? Ook dan is het bijna altijd mogelijk om een prieeltje te laten plaatsen. Als u een prieeltje wilt laten bouwen dan komen we graag vrijblijvend langs. We kunnen dan vast uw tuin bekijken en luisteren naar uw wensen. Onze tuin-architect maakt dan een mooi ontwerp naar aanleiding van uw wensen. Pas als u tevreden bent over het ontwerp gaan we de prieel ook daadwerkelijk bouwen.

Bij de bouw van een houten overkapping in uw tuin maken we altijd gebruik van de meest kwalitatieve materialen. Hij moet tenslotte goed tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen weer en wind. Bij de bouw gebruiken we daarom uitsluitend Larix- of Douglashout. Houtsoorten die bekend staan vanwege hun robuuste kwaliteit.

Inspiratie

Heeft u wel ideeën voor uw eigen prieeltje maar wilt u nog meer inspiratie opdoen? Bekijk hier dan de overkappingen die wij gedurende de afgelopen jaren al gerealiseerd hebben voor onze klanten. Ook op onze Pinterestpagina vindt u heel veel foto’s van priëlen die we bij klanten hebben geplaatst. Wilt u direct uw tuin laten vernieuwen? Lees dan hier meer over tuinaanleg.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in de diensten van hoveniersbedrijf Ed Bijker en wilt u uw tuin graag verrijken met zo’n prachtig prieeltje? Neem dan contact met ons op. We komen dan graag bij u langs voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Bel 0529-482900 of mail naar informatie@edbijkertuinen.nl.