Overkapping tuin

Een overkapping in uw tuin geeft echt iets extra’s aan uw tuin. Onder een terrasoverkapping kunt u heerlijk in de schaduw zitten, genieten van warme zomeravonden. Daarnaast kunt u met een overkapping tuin ’s avonds veel langer buiten blijven zitten dan zonder overkapping. Onder de overkapping blijft de warmte heerlijk hangen. Ook een zomerse regenbui hoeft u er niet te van weerhouden om buiten te zitten! Onder uw overkapping zit u heerlijk droog.

Overkapping tuin ontwerp

Hoveniersbedrijf Ed Bijker heeft al jarenlang ervaring met het ontwerpen van tuin overkappingen. Welk soort overkapping u ook zoekt, bij Ed Bijker is alles mogelijk. Of u nu een kleine of grote tuin hebt, in elk soort tuin past een mooie overkapping. De overkappingen voor de tuin worden altijd op maat gemaakt. Samen met u maken we mooi overkapping tuin ontwerp.

De overkappingen voor in de tuinen worden gemaakt van Larix en Douglashout. Dit zijn duurzame houtsoorten die lang mooi blijven. Dat is erg belangrijk omdat de overkapping natuurlijk altijd buiten staat. Het hout moet daarom tegen weer en wind beschermd zijn. Als u tevreden bent over het ontwerp voor de overkapping start de bouw.

Vakmensen

Ed Bijker Hoveniersbedrijf werkt uitsluitend met vakmensen voor de realisatie van uw overkapping tuin. Zo bent u ervan verzekerd dat de overkapping kwalitatief goed neergezet wordt. Ook weet u dankzij duidelijke afspraken precies waar u aan toen bent tijdens de bouw van de overkapping. Mocht er iets veranderen in het ontwerp dan is dit altijd tijdens project op te lossen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de realisatie van een overkapping voor in uw tuin? Bekijk dan hieronder eens een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerd tuinoverkappingen. Wilt u ook graag zo’n mooie terrasoverkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We vertellen u graag meer de overkappingen voor in de tuin.