Overkapping hout

Een overkapping hout is een prachtige aanwinst in uw tuin. Niet alleen staat een houten overkapping heel erg mooi, u heeft er ook heel veel profijt van. Bent u een echt buitenmens en houdt u ervan om heerlijk in de tuin te zitten? Met een overkapping van hout kunt u veel vaker in uw tuin zitten! U zit lekker beschut tegen wind en regen ook blijft warmte veel langer hangen onder een overkapping. Zo kunt u in de avonden dus veel langer buiten blijven zitten. Met een paar terrasverwarmers of een houtkacheltje kunt u zelfs in de winter buiten genieten!

overkapping hout

Overkapping hout in uw tuin

Hoveniersbedrijf Ed Bijker maakt de mooiste houten terrasoverkappingen altijd op maat. Geen enkele tuin is hetzelfde en dus past ook in elke tuin een ander soort overkapping. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw tuinwensen voor de overkapping te bespreken. Ook bekijken we dan direct uw tuin om te kijken waar en hoe een tuinoverkapping het beste kan staan. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de stand van de zon. U hoeft daarbij echt geen grote tuin te hebben, want in alle tuinen is wel een oplossing op maat te realiseren.

Bij de bouw van overkapping van hout maken we altijd gebruik van Larix en Douglashout. Deze houtsoorten zijn zeer duurzaam en ze blijven lang mooi. Ze kunnen zeker tegen een stootje en dat is heel belangrijk want u wilt immers heel lang genieten van de terrasoverkapping in uw tuin.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een overkapping van hout voor in uw tuin? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op de website invullen of gewoon even bellen met 0529-48 29 00. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden van een overkapping hout te bespreken. Ondertussen kunt u hier alvast door ons ontworpen houten overkappingen bekijken.

Tot snel!