Vakantie in de tuin: hoe maakt u uw tuin vakantieproof!

Het blijft nog even spannend, gaan de vakanties nog door? Misschien heeft u al wel een vakantie geboekt, maar waarschijnlijk blijft u dit jaar liever thuis. Een vakantie in de tuin is dé oplossing en ook nog eens erg leuk! Wij geven u graag een paar tips om uw tuin zomerklaar te maken, zodat u heerlijk vakantie in eigen tuin kunt houden.

Ga voor groen

Groen in uw tuin geeft niet alleen kleur aan uw tuin, maar zorgt ook voor een tropisch gevoel! Dat hoeven natuurlijk niet per se palmbomen te zijn, maar het kan ook met een mooi plantenrek of een pergola. Kies planten die lang groen blijven, zo voorkom je een saaie en dorre tuin en ga voor kleur! Er zijn veel verschillende soorten planten die u kunt gebruiken. Tip: lavendel heeft mooie paarse bloemen en ruikt ook nog eens heerlijk. Een goede plant om in uw tuin te zetten en te zorgen voor groen, kleur en geur! Zorg er wel voor dat de planten het na de zomer ook overleven en dat ze niet eenmalig groeien.Op deze manier geniet u elk jaar weer van uw prachtige tuin.

Ontspanning is vakantie

Creëer een fijne plek in de tuin om te ontspannen. Een mooi stuk gras, een hangmat of een fijne plek onder de tuinoverkapping. Het geeft een gevoel van rust en zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Daarnaast geeft gras natuurlijk een mooie groene kleur en is het een perfecte speelplek voor kinderen.

Waterpret

U kunt natuurlijk een zwembadje in de tuin opzetten. Maar heeft u een grote tuin en wilt u elk jaar zwemplezier zonder dat u een grote blauwe bak in uw tuin heeft, die afsteekt bij de rest? Kijk dan eens naar een zwemvijver. U hoeft niet bang te zijn dat het water troebel en groenig wordt. Onze zwemvijver zijn voorzien van een biologisch filter dat zorgt voor kristalhelder water. Gegarandeerd waterpret en een blikvanger in uw tuin! Een zwemvijver heeft het allemaal. Een prachtige natuurlijke waterpartij in de tuin, maar ook ruimte om te zwemmen. Met een mooie vlonder of een stijlvol terras kunt u heerlijk genieten van een vakantie in de tuin. Daarnaast vergt een zwemvijver voor minder onderhoud en het aanleggen van de vijver is ook goedkoper dan een zwembad in de tuin.

Wij helpen u graag!

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag in uw tuin, maar wilt u echt gaan voor kwaliteit, een goed ontwerp en zelf niet het werk doen? Wij helpen u natuurlijk graag. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of mail. Alvast wat inspiratie opdoen? Kijk eens op onze Instagrampagina!

Contact opnemen