Klantreview: tuinaanleg in Almelo bij dhr. en mevr. ter Braake

Toen de moderne nieuwbouw bungalow van Bettie ter Braake en haar man af was, werd het tijd om een tuin aan te laten leggen. Hoveniersbedrijf Ed Bijker heeft naar volle tevredenheid van Bettie een hele kleurrijke en gezellige tuin aangelegd. Bettie: “Bij Ed krijg je echt waar voor je geld. We zijn ontzettend blij met onze tuin!”

Binnenhuisarchitecte

Meneer en mevrouw ter Braake brachten een bezoek aan Buiter Beton in Balkbrug om materialen voor in de tuin te bekijken. Hier kwamen ze in aanraking met een binnenhuisarchitecte. Bettie: “Deze architect vertelde dat ze regelmatig samenwerkte met Ed Bijker. Zo zijn we in contact gekomen met Ed.”

“We vroegen een offerte aan bij Ed, maar ook bij de hovenier waar we al mee samenwerkten in de tuin van onze oude woning. De prijzen van beide offertes lagen dichtbij elkaar, maar we vonden die van Ed Bijker ontzettend duidelijk. Ook waren we erg te spreken over zijn plannen voor onze tuin. De keuze was dan ook snel gemaakt”, vertelt Bettie.

Kleurige bloemen

“Ed Bijker heeft al onze tuindromen waargemaakt. We hebben nu echt een prachtige tuin met een hele mooie vijver en veel kleurige bloemen. Het is echt heel gezellig in onze tuin. De aanleg verliep prima. Ed heeft goede en aardige mannen in dienst. De service was heel goed en er werd snel gewerkt. Wat ook opviel was dat Ed niet van die pietepeuterige kleine dingen in je tuin zet. Je krijgt direct een grote mooie boom of bloemen.”

Tuinaanleg

Bent u enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal over tuinaanleg in Almelo? Lees dan hier meer over tuinaanleg in Almelo. Wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Hieronder een aantal foto’s van de tuin: