Stem op onze tuin!

De door ons aangelegde ‘City Candy’ in Zwolle maakt kans om Tuin van het Jaar 2019 te worden! Dit is een prijs uitgereikt door branchevereniging VHG en staat in hoveniersland bekend als de prijs der prijzen. Vanaf nu kun je stemmen op de publieksprijs. Help je ons winnen?

Stem op onze tuin!

Stem op onze ‘City Candy’ tuin als Publieksprijs Tuin van het Jaar 2019!
Stemmen kan tot 14 februari via deze link. Ook kun je hier een filmpje bekijken van onze kans makende tuin.

Stem op onze tuin!

City Candy tuin

Onze genomineerde ‘City Candy’ tuin is een kleine maar sfeervolle stadstuin in Zwolle. De tuin is ontworpen door Jacqueline Volker en aangelegd door onze vakmannen. In deze tuin wordt binnen écht naar buiten gehaald. Een houten vloer die binnenshuis begint loopt door naar buiten, tot helemaal achterin de tuin. Hierdoor is de tuin echt een verlengstuk van de woonkamer.

Ook bijzonder aan de tuin zijn de twee effectief geplaatste muurtjes. Hierdoor kunnen de trotse eigenaren heerlijk beschut in de tuin zitten, ondanks dat ze aan een drukke weg wonen.

Groene hovenier

Tot slot is deze tuin een mooie afspiegeling van het type hovenier dat wij zijn, namelijk een groene hovenier. Waar in veel steden met name bestraat wordt, is deze kleine stadstuin perfect in verhouding qua groen en bestrating. De vrolijke kleuren van de beplanting maken deze tuin tot een echte ‘city candy’ tuin.

Tuin van het jaar 2019

Voor de Tuin van het Jaar 2019, een verkiezing van Branchevereniging VHG, zijn zes tuinen genomineerd. Een vakjury kiest dé winnaar en vanaf nu kan er ook gestemd worden voor de publieksprijs. De tuinen zijn beoordeeld op ontwerp, vakmanschap, de toegepaste beplanting, de verhouding groen en niet-levende materialen en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht. Ook de inzet van creativiteit, innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap in het gehele proces heeft de jury meegenomen. In februari wordt tijdens TuinIdee in Den Bosch de winnaar van de Tuin van het Jaar 2019 bekendgemaakt.

Help je ons winnen?