Ontmoet ons op de Tuinexpo in Luttenberg van 3 t/m 6 maart!

Van 3 tot en met 6 maart aanstaande vindt de Tuinexpo Salland in Luttenberg plaats. Deze expositie wordt georganiseerd in de Luttenbergse manage. Voor dit evenement worden de beide rijhallen en een tent van de manage door een groot aantal plaatselijke en regionale hoveniers omgetoverd tot prachtige modeltuinen. Hoveniersbedrijf Ed Bijker is ook aanwezig. Graag ontmoeten we u daar!

Houdt u van tuinieren en bent u helemaal gek van tuinen? Breng dan een bezoek aan de Tuinexpo 2017 in Luttenberg. Op deze expo kunt u allerlei modeltuinen van verschillende plaatselijke en regionale hoveniers bekijken. Ook onze modeltuin is te bewonderen op deze expo. Bent u van plan een nieuwe tuin aan te laten leggen en wilt u ons ontmoeten? Breng dan een bezoek aan deze expo.

Tuinen en meer

Naast de modeltuinen zijn er verschillende stands met producten die te maken hebben met de tuin en het tuinieren. Denk hierbij aan gereedschappen, machines, tuinornamenten, tuinmeubelen, verlichting, sierhekwerk, vijvers, bloembollen, planten en nog veel meer. Als u uw tuin wilt veranderen of gewoon van tuinieren houdt kunt u dus uw hart ophalen op deze beurs!

Wilt u meer weten over de Tuinexpo Salland? Ga dan naar de website. Staat de expo al genoteerd in uw agenda? Dan zien we u graag begin maart!