Laat er geen gras over groeien!

Heeft u grootste plannen voor uw nieuwe tuin? Behoefte aan groen en bloemen om u heen of misschien zelfs een prachtige zwemvijver? Zorg dan dat u er op tijd bij bent, zodat u, uw tuinarchitect of onze experts alle tijd hebben voor de planning en voorbereiding.

Wij hebben alvast enkele tips op een rijtje gezet zodat u zelf al de nodige voorbereidingen kan treffen voor uw droomtuin.

 

• Waar, hoe en waarom?

Denk goed na over de verschillende elementen in uw tuin, waar komt de zon op en waar staat de zon op het moment dat u heerlijk in uw tuin wilt zetten. Denk ook aan uw planten en bloemen, welke zon hebben deze nodig?

• Bodem

Met wat voor grond wordt er gewerkt? Denk goed na over de bloemen en planten die u graag wilt zien in uw tuin. Denk ook na over eventuele verhogingen of verlagingen.

• Budget

Een niet te vergeten factor is natuurlijk het budget, denk hier goed over na zodat hier achteraf geen verwarringen ontstaan. Denk ook na over waar je graag meer geld aan zou willen besteden en waar juist minder aan.

 

 

Kijk, drie handige tips die je zeker niet mag vergeten als u plannen heeft met uw tuin. Wilt u professionele hulp neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag met het bedenken, ontwerpen een aanleggen van uw nieuwe droomtuin!

Neem contact op