Klantreview: “Ik had direct vertrouwen in Ed”

Hoveniersbedrijf Ed Bijker legde een grote tuin inclusief schuur aan bij de familie Bruins in Zwolle. Michiel Bruins vertelt dat hij na de aanvraag van offertes en schetsen bij drie hoveniersbedrijven al snel koos voor Ed Bijker. “Hij dacht direct goed mee en deed ook actief mee in de zoektocht naar materialen en oplossingen. Dat voelde heel goed”, vertelt Michiel. 

Michiel Bruins vertelt dat hij en zijn gezin net een jaren 70 huis hadden gekocht toen ook de zoektocht naar een hovenier startte. Michiel: “Het huis was een echte opknapper en ook aan de grote tuin die er om heen lag was al twintig jaar niets gedaan. De tuin was zo groot dat we die niet alleen konden aanleggen en dus startte de zoektocht naar een hovenier.”

Via Google vond Michiel drie geschikte hoveniersbedrijven. Hij vroeg offertes en schetsen aan en baseerde daar zijn keuzes op. “Prijzen waren niet het allerbelangrijkste. We waren puur op zoek naar kwaliteit. Ik heb gewoon ons budget prijsgegeven en daarbinnen moest het gedaan worden.” Uiteindelijk koos Michiel dus voor Ed vanwege zijn actieve meedenk en meedoe houding.

Een schuur en een trampoline

Michiel vertelt dat een nieuwe tuin echt op nummer 1 stond op de wensenlijst. “We kwamen uit een wijk in Zwolle waar helemaal geen tuinen waren, dus onze grote tuin was echt gewenst. We wilden graag 2 terrassen en een schuur. En ook moest er een trampoline voor de kinderen komen.”

De tekeningen werden definitief gemaakt, materialen besteld en de planning werd vastgelegd. Al snel werd er begonnen. “In totaal hebben de hoveniers zo’n twee maanden bij ons aan de tuin gewerkt. Ed heeft aardige jongens in dienst waar je niet veel last van hebt. We konden ze ook gewoon de sleutel van ons huis geven. In de ochtend gaven we ze een bakje koffie en als ze aan het einde van de dag klaar waren met werken ruimden ze alles netjes op”, vertelt Michiel.

Fantastische grote tuin

“De tuin is echt fantastisch geworden en we zijn er superblij mee. We hebben nu alle seizoenen meegemaakt in de tuin en in het voorjaar en in de zomer staat alles mooi in bloei. Ik zou Ed Bijker zeker aanraden bij anderen, sterker nog. Dat heb ik al gedaan! Ook als er na de aanleg van de tuin nog kleine dingen zijn, zorgt Ed ervoor dat die netjes opgelost worden. Als je kwaliteit wilt moet je zeker voor Ed kiezen”, sluit Michiel af.

Hieronder de foto’s van de tuin: