Hoera! Wij zijn winnaar van de publieksprijs ‘Tuin van het Jaar 2019!’

Hoera! Na een spannende race heeft de door ons aangelegde ‘kleine stadstuin’ in Zwolle de meeste stemmen in de wacht gesleept tijdens een landelijke competitie georganiseerd door tuinbranchevereniging VHG. Dit maakt ons samen met tuinontwerper Jacqueline Volker tot winnaar van de publieksprijs ‘Tuin van het Jaar 2019!’

Wij zijn ontzettend blij met deze prijs, een mooie kroon op ons werk. We willen iedereen die gestemd heeft dan ook ontzettend bedanken! Op zaterdag 23 februari vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de beurs TuinIdee in Den Bosch. Dan maakt de vakjury ook bekend welke van de zes genomineerde tuinen winnaar is van de juryprijs.

Kleine stadstuin

De winnende tuin is een kleine stadstuin in Zwolle, ontworpen door Jacqueline Volker en aangelegd door onze vakmannen. Buiten wordt écht naar binnen gehaald in deze tuin. Een houten vloer die binnenshuis begint loopt door naar buiten, tot helemaal achterin de tuin. Dit maakt de tuin echt een verlengstuk van de woonkamer.

Groene hovenier

Deze tuin is een mooie afspiegeling van het type hovenier dat wij zijn: een groene hovenier. Waar in veel steden met name bestraat wordt, heeft deze stadstuin een goede verhouding qua groen en bestrating. De vrolijke kleuren van de beplanting maken het een echte ‘city candy’ tuin.