Natuurlijke zwemvijver

Genoeg ruimte in de tuin, maar u heeft geen idee hoe u die ruimte moet invullen… Of u wilt graag zwemmen in de natuur, maar u heeft liever wat privacy? Misschien is een natuurlijke zwemvijver dan een goede oplossing! Ideaal als u van zwemmen houdt in een natuurlijke ambiance en een vijver is een verrijking van elke tuin. Hoveniersbedrijf Ed Bijker is gespecialiseerd in de aanleg van natuurlijke zwemvijvers. Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen en zijn vakkundig in de aanleg van uw natuurlijke zwemvijver!

Een natuurlijke zwemvijver: schoner én goedkoper dan een zwembad

Waarom zou ik een natuurlijke zwemvijver laten aanleggen en geen zwembad, zult u wellicht denken. Omdat een natuurlijke zwemvijver veel meer voordelen heeft! Een zwemvijver is ideaal als u van de natuur, rust en zwemmen houdt. Bovendien is een vijver schoner dan een zwembad. Met een biologisch filter houdt Hoveniersbedrijf Ed Bijker uw zwemvijver helder en schoon. Daarnaast kost het onderhoud van een natuurlijke zwemvijver minder tijd dan dat van een zwembad. Twijfelt u nog? Laat u adviseren door Hoveniersbedrijf Ed Bijker, dé specialist in natuurlijke zwemvijvers

Naast natuurlijke zwemvijvers ook specialist in andere vijvers

Wist u dat je een zwemvijver ook kunt verwarmen? Zo wordt water ideaal om in te zwemmen, maar behoudt uw tuin zijn natuurlijke uitstraling. En is een natuurlijke vijver toch niet wat u zoekt? Hoveniersbedrijf Ed Bijker legt ook natuurvijvers met natuurlijke moerassen en oevers aan. En weer een ander soort is de folievijver, die we kunnen plaatsen we in welke vorm u geschikt vindt. Wilt u meer weten over de aanleg van een vijver? Neem dan contact met ons op voor advies over een natuurlijke zwemvijver of een van de andere soorten vijvers!