Medewerker Rob

Rob“Dat zijn de leuke dingen aan dit vak; blije klanten!”

Rob is als allround hovenier en een echte vakman. Hij legt complete tuinen aan. Van beplanting tot straatwerk, van vijvers tot vlonders. En als het nodig is helpt hij ook bij het bouwen van overkappingen. Als allrounder die zowel in de tuin staat als machinewerk doet is hij multi-inzetbaar. Dat is dan ook zijn kracht.

Veel klantcontact

De variëteit maakt zijn werk boeied. “Geen dag is hetzelfde, zowel qua werkzaamheden als de klanten waar je mee omgaat. Ik heb in mijn werk veel contact met de mensen waarvoor ik een tuin aanleg en dat vind ik erg leuk aan dit werk.”

Als de klant tevreden is ben ik dat ook

Aan het begin van de dag maakt Rob altijd een planning van de werkzaamheden die hij gaat verrichten. Als dit allemaal gelukt is, dan gaat hij met een voldaan gevoel weer naar huis. Daarbij is de klant natuurlijk het meest belangrijk: “Als de klant tevreden is, dan ben ik ook tevreden”, aldus Rob.

Het complete plaatje

Bij een mooie tuin draait het volgens Rob om het complete plaatje. “Alles moet bij elkaar passen. De hoogte, de verlichting, de beplanting. Met dit laatste staat je tuin als je het mij vraagt. Ook hoeft een tuin van mij niet al te strak. Ik houd wel van landelijke tuinen.”

Trots

Het meest trots is Rob op zijn eerste tuin die hij zelf heeft aangelegd. “Alles pakte uit zoals ik wilde. Deze tuin is inmiddels vier jaar geleden aangelegd en de klant is nog steeds erg blij met zijn tuin. Wij doen nog altijd het onderhoud, dat zegt wel iets natuurlijk. Dat zijn dan de leuke dingen van dit vak, blije klanten!”