Hovenier

Voor veel mensen is hun tuin de meest favoriete plek van het huis. Een heerlijke buitenplek waar u kunt genieten van heerlijk lenteweer, de zomerzon of een koude winteravond onder uw terrasverwarmer of bij de vuurkorf. Waar veel mensen hun tuin zelf onderhouden, zijn er ook genoeg mensen die het liefst de hulp van een hovenier inschakelen. Bij Ed Bijker Hoveniersbedrijf is uw tuin altijd in goede handen.

Uw tuin altijd netjes onderhouden door uw hovenier

Als u er voor kiest om uw tuin te laten onderhouden door een hovenier, bent u verzekerd van een goed onderhouden tuin. Een professionele hovenier weet namelijk precies welke zorg uw tuin op welk moment nodig heeft. Zo ligt uw tuin er altijd netjes verzorgd bij. Denkt u hierbij aan het snoeien van heggen, bomen en planten. Het verzorgen van uw gazon of het poten van nieuwe planten.

Wilt u de zorg voor uw tuin uitbesteden aan een hovenier? Dat is goed mogelijk bij Ed Bijker Hoveniersbedrijf. Wij kunnen het gehele onderhoud van uw tuin overnemen, maar we kunnen u ook ondersteunen bij bijvoorbeeld zware tuinklussen. U kunt dan zelf gewoon blijven werken in de tuin als u dat graag wilt.

Meer dan tuinonderhoud

Als hovenier kunt u ons niet alleen inhuren voor onderhoud aan uw tuin. We verzorgen ook allerlei andere werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld een vijver laten aanleggen? Of misschien wel een zwemvijver? Ook voor de ontwikkeling van een tuinoverkapping of terrasoverkapping bent u aan het goede adres bij Ed Bijker Hoveniersbedrijf.

Persoonlijke benadering

Ons hoveniersbedrijf bestaat sinds maart 1998 en is gevestigd in Vinkenbuurt, een klein plaatsje tussen Nieuwleusen en Balkbrug. De gemoedelijke ‘aanpakkersmentaliteit’ van de Vinkenbuurtse gemeenschap vindt u ook terug in ons bedrijf. We kiezen voor een persoonlijke benadering en met ons team van acht vakbekwame en gediplomeerde hoveniers ontwikkelen wij graag samen met u een mooi plan waarin uw tuinplannen gerealiseerd worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het inhuren van een hovenier? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag vrijblijvend meer over de verschillende opties.