Hovenier Ommen

Zoekt u een hovenier in Ommen? Hovenier Ommen Ed Bijker maakt al uw droomwensen voor uw tuin waar. Of u nu een hovenier zoekt voor de aanleg van een compleet nieuwe tuin, voor het doen van een aantal aanpassingen, voor onderhoud, de aanleg van een houten overkapping of een (zwem)vijver. Wij staan klaar voor al uw vragen.

Ed Bijker Tuinen is een Hoveniersbedrijf Ommen met heel veel ervaring. We bestaan sinds maart 1998 en zijn gevestigd in de Vinkenbuurt. Dit is een klein plaatsje tussen Nieuwleusen en Balkbrug. Ommen ligt dus heel dichtbij. De ‘gemoedelijke aanpakkersmentaliteit’ die in de Vinkenbuurtse gemeenschap heerst vindt u ook terug in ons bedrijf. Bij ons bent u geen nummer.

Tuinaanleg

Is uw tuin toe aan vernieuwing? Wellicht kunnen we u helpen met de aanleg van een nieuwe tuin. Van het grondwerk tot bestrating en van beregeningssystemen tot tuinbeplanting, wij kunnen alles voor u regelen. Samen met u en onze tuinarchitect maken we een ontwerp dat helemaal aan uw wensen voldoet. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag in uw tuin en houden we u van elke stap op de hoogte.

Meer weten over tuinaanleg? Lees hier meer!

Overkapping van hout

hovenier ommenUw hovenier Ommen Ed Bijker is ook gespecialiseerd in de bouw van overkappingen van hout. Verleng het buitenseizoen met een heerlijk terras inclusief houten overkapping. Hier is het heerlijk toeven tijdens bijvoorbeeld een zomerse regenbui. Omdat de warmte onder de overkapping blijft hangen kunt u ’s avonds ook veel langer buiten zitten dan wanneer u geen overkaping heeft. Wij hebben al heel veel verschillende houten overkappingen gebouwd. Bekijk hier een aantal voorbeelden. We ontwerpen altijd een overkapping op maat dus ziet u geen overkapping die voldoet aan uw wensen? Alles is nog mogelijk!

Lees meer over houten overkappingen.

Neem contact op

Wilt u ons hoveniersbedrijf Ommen leren kennen? Neem dan contact met ons op. We komen graag vrijblijvend bij u langs! Vul het contactformulier in of bel 0529-48 29 00.