Contact

Contact

Wilt u meer informatie over het aanleggen van een nieuwe tuin, plaatsen van een terrasoverkapping of wilt u misschien een contract voor tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op via mail of telefonisch. Wij helpen u graag verder!

Ed Bijker Hoveniersbedrijf
De Stouwe 20
7739 PH Vinkenbuurt

tel: 0529 48 29 00
fax: 0529 48 40 72
email:

———————————————————————————————-

tuinen

Tuinen

Hoveniersbedrijf Ed Bijker adviseert u graag over het ontwerpen van een nieuwe tuin, maar ook over het veranderen van bestaande tuinen of onderhoudsplannen. Natuurlijk worden deze plannen helemaal aangepast op uw wensen. Wij vinden het leuk als u zelf met een idee komt. Zo’n idee zetten wij met veel plezier om in een praktisch uitvoerbaar plan. Wij zijn uw hovenier in Ommen, Zwolle en omstreken.

Lees meer

terrasoverkapping

Tuinoverkapping

Bent u een echt buitenmens en wilt u niet alleen in de zomer bij temperaturen boven de twintig graden genieten van uw tuin? Dan hebben wij een goed idee voor u. Wist u dat u het buitenseizoen flink kunt verlengen met een tuinoverkapping? Wij hebben verschillende soorten en maten tuinoverkappingen. Al onze overkappingen worden in Larix- of Douglashout gemaakt. Wij luisteren naar uw wensen en ontwerpen en bouwen uw droomveranda.

Lees meer

strakke vijver aanleggen

Zwemvijver

Vandaag de dag zijn er heel veel mogelijkheden om uw tuin optimaal te benutten. Een waterpartij kan daarin een erg leuke aanvulling zijn. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een (klassiek) zwembad te laten plaatsen. Zo kunt u in alle rust op eigen erf baantjes trekken. Houdt u meer van vijvers met natuurlijke begroeiing? Dan is het plaatsen van een zwemvijver ook een goede mogelijkheid. Zo maakt u de ideale combinatie van zwemmen en een mooie vijver. Liever alleen een vijver dan kunt u ook gaan voor een folievijver.

Lees meer