Tuinoverkapping: langer genieten van uw tuin

Als u echt van het buitenleven houdt dan zijn de Nederlandse zomers vast te kort. Heerlijk om op een fijne zomerdag de hele dag in uw tuin te zijn of om op een zwoele zomerse avond nog lang te buiten te kunnen blijven. Helaas zijn die dagen en avonden schaars. Wilt u de periode van buitenleven verlengen? Dan is een tuinoverkapping een goede keus voor u.

Met een tuinoverkapping kunt u ook bij wat slechter weer buiten zitten. Als het regent blijft u lekker droog en als het buiten afkoelt blijft de de warme lucht nog wat langer hangen onder een overkapping voor de tuin. Als u een terrasverwarmer neerzet of ophangt blijft het onder uw tuinoverkapping nog lang aangenaam! Zet er een haardvuurtje bij en geniet zelfs tijdens de winter van de buitenlucht.

Houten tuinoverkapping door Ed Bijker

Hoveniersbedrijf Ed Bijker is gespecialiseerd in het bouwen van tuinoverkappingen. Of u nu een kleine of een grote tuin hebt, een tuinhuis met overkapping wilt of een tuinoverkapping zonder tuinhuisje of schuurtje wilt laten bouwen, de mogelijkheden zijn eindeloos bij hoveniersbedrijf Ed Bijker. Als u een overkapping voor de tuin wilt laten bouwen komen we bij u op gesprek zodat we een mooi ontwerp kunnen maken dat helemaal aansluit bij uw wensen.

Tuinoverkappingen maken we alleen van kwalitatief Larix en Douglashout. Duurzame houtsoorten die tegen een stootje kunnen en dus lang mooi blijven. Dat is heel belangrijk, want u overkapping in de tuin moet tegen weer en wind beschermd zijn.

Maatwerk

Een overkapping tuin wordt altijd op maat gemaakt. Wij kunnen een ontwerp voor u maken, maar als u zelf een ontwerp heeft gemaakt, of bepaalde ideeën hebt kunnen we die natuurlijk zeker gebruiken. We helpen graag bij de realisatie van uw plannen voor de overkapping in de tuin.

Wilt u niet alleen een tuinoverkapping in uw tuin laten zetten, maar wilt u de gehele tuin opnieuw laten aanleggen? Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.