Tuinaanleg in het najaar of de winter? Doen!

Als Tuingeluk coach is hoveniersbedrijf Ed Bijker gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Wij zorgen er aan de hand van de verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans voor dat uw tuin u gelukkig maakt. En dat doen we ook in het najaar en de winter! Op de website van Tuingeluk spreken ze terecht over het vergeten tuinseizoen. Wij leggen graag uit waarom tuinaanleg in het najaar en de winter zeker goed!

Tuin af in het voorjaar?

Wanneer u in het voorjaar en in de zomer optimaal wilt genieten van uw tuin is het najaar het perfecte seizoen om uw tuin aan te pakken. Kijk eens goed naar uw tuin. Bent u tevreden? Wilt u dingen veranderen? Wilt u de hele tuin veranderen? Met tuinaanleg in het najaar door hoveniersbedrijf Ed Bijker zorgen we ervoor dat u vanaf het voorjaar kan genieten van een heerlijke tuin!

Er zijn een aantal voordelen voor het aanleggen van de tuin in het najaar. Zo staan bomen en struiken in de slaapstand. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden gerooid en verplant. Ook hoeft u bij het planten niet bang te zijn voor het uitdrogen van plantgoed. Daarnaast zijn alle soorten goed leverbaar.

Wordt er een nieuw terras aangelegd? Voordeel is dat het terras dan niet direct gebruikt wordt. Het straatwerk en grondwerk kan zorgvuldig gebeuren en er is voldoende ‘inklink’ en ‘verdiepingstijd’. Eventuele verzakking wordt hiermee voorkomen.

Geniet het hele jaar van uw tuin

Denkt u dat u in de koude en natte maanden helemaal niet meer van uw tuin kunt genieten? Niets is minder waar. Zorg bijvoorbeeld voor een mooi uitzicht op uw tuin. Installeer verlichting en plaats potten met fleurige planten op het terras. Ook kunt u bijvoorbeeld houtkachel bij de tuinoverkapping neerzetten. Een mooie zonnige winterdag? Trek een jas aan, steek het houtkacheltje aan en geniet heerlijk in uw tuin!

Hebt u interesse in tuinaanleg in het najaar? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag vrijblijvend meer.