Mogelijkheden van houtbouw

De mogelijkheden in houtbouw zijn oneindig, zo ook bij ons hoveniersbedrijf. Complete tuinoverkappingen, kapschuurtjes of een praktische berging wij maken het mogelijk. Alles wordt op maat gemaakt in onze eigen werkplaats.

Houtbouw tuin- of terrasoverkapping

Wat zou het heerlijk zijn om al iets eerder gebruik te kunnen maken van het terras is de tuin. Er zijn veel regenachtige dagen in Nederland. De temperatuur is perfect, maar de regen weerhoudt u ervan om buiten te gaan zitten. Door een prachtige houtbouw tuin- of terrasoverkapping is het mogelijk om ook op regenachtige dagen van uw tuin te genieten.

Wanneer het weer niet mee werkt kunt u onder uw sfeervolle houten overkapping in de tuin zitten. Ook op warme dagen of juist frisse zomeravonden is een houtbouw overkapping een grote aanwinst. Overdag bent u beschermt tegen de felle zon en in de avond blijft de warmte in de overkapping hangen waardoor u extra lang van het heerlijke weer kunt genieten.

Een schuur of tuinhuis met overkapping is ook een schitterende toevoeging aan uw tuin. Wat dacht u van wat extra opbergruimte in uw tuin voor al uw tuingereedschap, containers en fietsen. Of heeft u een plek nodig voor uw werk of hobby? Een tuinoverkapping is de perfecte plek om u even terug te trekken.

Persoonlijk advies over houtbouw

In ons persoonlijk advies kijken we samen wat bij u en uw tuin past op basis van uw wensen. Hierbij letten we niet alleen op het praktische aspect maar kijken we ook naar het geheel van het tuinontwerp, de verhoudingen, het volume, de nodige privacy. Deze punten zijn bepalend voor het tuingeluk in uw tuin.

Wij adviseren u graag het perfecte houtbouw ontwerp voor uw tuin. Met jarenlange ervaring en vakmanschap komen we samen tot een mooi concept. Samen met onze vakmensen realiseren wij uw prachtig op maat gemaakte tuinoverkapping.

Wilt u graag een tuinoverkapping of schuur in uw tuin, maar denkt u dat uw tuin hier te klein voor is? Neem eens contact met ons op over de mogelijkheden. Wij geloven dat er voor elke tuin een passende overkapping of schuur te realiseren is.