Lente Tuin en Woonbeurs IJsselhallen Zwolle.

Vorig jaar stonden we op de inspirerende Lente Tuin en Woonbeurs in Zwolle. Na de succesvolle editie van vorig jaar, verheugden wij ons al op de nieuwe editie welke deze maand plaats zou vinden. Helaas hebben wij te horen gekregen dat de Lente Tuin en Woonbeurs dit jaar niet door gaat.

Voor inspiratie op tuingebied kunt u nog steeds terecht bij uw hovenier, Ed Bijker. Als goedmaker hebben wij in de maand maart een special actie voor u en uw tuin. Deze maand (maart 2016) krijgt u namelijk bij aanschaf van uw tuin het tuinontwerp gratis.

Daarnaast krijgt iedereen die een tuin bij hoveniersbedrijf Ed Bijker afneemt onze eigen onderhoudsgids cadeau. In deze handige onderhoudsgids staat alles wat u moet weten om uw tuin mooi en goed te kunnen onderhouden.

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor handige tips om uw tuin lente-klaar te maken.

De lentezon begint al voorzichtig te schijnen en we worden al verwend met een paar heerlijke warme dagen voor deze tijd van het jaar. Omdat de zon er vroeg bij is, zal het onkruid ook sneller gaan groeien. Wees er daarom snel bij met het wieden van ongewenste planten voordat ze zich verder gaan verspreiden. Knip de bruine delen van uw vaste planten tot vlak boven de grond af, verwijder alle dode takken van bomen en struiken en zorg ervoor dat u de grond rondom uw planten en struiken vrij maakt van oude bladeren en hout.

Let er wel op dat als het nog gaat vriezen uw tuin nog wel behoefte heeft aan deze beschermlaag van bladeren en takken.

Maart is tevens de ideale maand om nieuwe bomen en struiken in te planten aangezien de grond nog behoorlijk nat is.

Voor meer advies of hulp bij het lente-klaar maken van uw tuin in de regio Zwolle of daarbuiten, kunt u bij ons terecht. Neem contact op met Ed Bijker via 0529 – 48 29 00 of via onze website.