Klantreview uit Zwolle: “Wij beleven onze mooie tuin”

Hoveniersbedrijf Ed Bijker heeft klanten in een grote regio. Ook in Zwolle leggen Ed Bijker en zijn team regelmatig prachtige nieuwe tuinen aan. Zo koos Arjen Bakker ervoor om zijn tuin aan te laten leggen door Hoveniersbedrijf Ed Bijker: “Ed begreep onze wensen direct. Hij kan goed luisteren en kwam met een tuinontwerp waar we meteen enthousiast over waren. Die tekening straalde kwaliteit uit.”

Toen het nieuwe huis van Arjen Bakker klaar was, bestond de tuin uit een stuk kale grond. Niet zo gezellig natuurlijk en dus moest er een tuin aangelegd worden. Bakker en zijn vrouw wisten precies wat ze wilden: “De tuin moest echt passen bij onze woning, zowel bij de buitenkant van ons huis als bij het interieur.” Ze maakten een collage en stapten daarmee naar verschillende hoveniers.

Tuingeluk

Bakker: “Toen we de tekening van Ed Bijker onder ogen kregen waren we direct enthousiast. Zijn tuinontwerp straalde kwaliteit uit, Ed had onze boodschap begrepen. Het klinkt misschien een beetje zweverig maar omdat Ed Tuingeluk coach is, wordt de tuin echt anders dan anders. We zochten naar beleving in onze tuin en naar een hovenier die dat kon bieden.”

Ed Bijker mag zichzelf tuingeluk coach noemen. Hoveniersbedrijven met deze stempel creëren tuingeluk en beleving. Om dat geluk in te tuin vorm te geven zijn vier eenvoudige basisvoorwaarden van belang. Alles hangt af van de verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans in de tuin.

Goede prijs en aftersales

Ook over de prijs was Bakker goed te spreken. “Elke hovenier maakt natuurlijk een uniek ontwerp, dus het is moeilijk om prijzen te vergelijken, maar we weten wel dat je bij Ed echt krijgt wat je verwacht,” aldus Bakker.

Bakker en zijn vrouw zijn tevreden over het gehele traject van het aanleggen van de tuin in Zwolle. Van het maken tot de offerte tot de aftersales. “Als er bijvoorbeeld per ongeluk verkeerde materialen waren geplaatst, dan kon dit achteraf zonder problemen opgelost worden. Ook als bepaalde beplanting toch niet helemaal uitgroeit tot de plant die je verwacht, lost Ed dit zonder problemen met je op”, vertelt een tevreden Bakker.

Buiten genieten

Bakker uit Zwolle is erg blij met zijn nieuwe tuin. “De tuin is helemaal geworden zoals we hem voor ogen hadden. We genieten buiten echt van de tuin. Ik zou Hoveniersbedrijf Ed Bijker zeker aanraden. Hij en zijn vakmensen begrijpen zijn klanten echt. Iedereen kan een tuin aanleggen, maar de wensen van klanten omzetten tot de tuin die ze willen is een vak apart.”