Klantreview uit Zeewolde: “Ed Bijker en zijn team zijn echte vaklui”

Hoveniersbedrijf Ed Bijker is actief in een grote regio. Zo hebben we klanten in Ommen en Zwolle, maar ook in Zeewolde. Harald Koehorst is een klant in Zeewolde. Hij vertelt over de aanleg van hun nieuwe tuin in Zeewolde: “Ed Bijker en zijn team zijn echte vaklui en na een prima traject is onze tuin heel mooi geworden. Voor ons is het echt een plek om van te genieten!”

Voor Harald Koehorst en zijn vrouw uit Zeewolde had de aanleg van de tuin tijdens de bouw van hun huis niet de hoogste prioriteit, maar ongeveer een jaar geleden ontstond de wens om alsnog iets moois van de tuin te maken. Er waren aardig wat wensen vertelt Koehorst: “Sowieso de bestrating moest opgehoogd worden en daarbij wilden we graag een tuinhuis met overkapping en een vijver.”

Ed Bijker is een echte doener

Op zoek naar een goede hovenier zijn Koehorst en zijn vrouw naar een tuinbeurs in Zwolle geweest. “Daar hebben we Ed en een aantal andere hoveniers ontmoet. Uiteindelijk kozen we ervoor om een tuinarchitect het ontwerp te laten maken en Ed Bijker en zijn team de uitvoering te laten doen. We vonden Ed Bijker een echte doener en we hadden direct een goed gevoel bij hem”, vertelt Koehorst.

Koehorst is zeer te spreken over het gehele traject: “Al in het voortraject merkten we dat we een goede hovenier hadden uitgekozen. Ed kwam graag langs in Zeewolde en hij heeft regelmatig aan onze keukentafel gezeten om de plannen rond te maken. Wijzigingen konden we altijd, zowel vooraf als tijdens het aanleggen, doorgeven. Ed voelde prima aan wat wij mooi vonden.”

Een tuin om van te genieten

Het daadwerkelijke aanleggen van de tuin verliep voorspoedig. “Ed Bijker heeft zeer keurige en professionele mensen in dienst. Het zijn echte vaklui! Ik zou Hoveniersbedrijf Ed Bijker daarom altijd aanraden bij familie of vrienden. Het samenspel met zijn medewerkers is echt top”, aldus Koehorst.

De tuin in Zeewolde van meneer en mevrouw Koehorst is heel mooi geworden. “Voor ons is de tuin echt een plek geworden om van te genieten. Als het mooi weer is, zijn we er elke dag te vinden”, sluit Koehorst tevreden af.